PRINCIPIUM Super C 500

PRINCIPIUM Super C 500: Suplement me vitamin C me bazë bimore nga Rosa Canina dhe Camu Camu. Ndihmon funksionet mbrojtëse të trupit dhe sistemin nervor të funksionojë optimalisht. Konsumoni 1-2 tableta në ditë me pak ujë.

Paketimi: 24 tableta