PRINCIPIUM Magnesio Completo

PRINCIPIUM Magnesio Completo

Compare

Share this product

PRINCIPIUM Magnesio Completo: Suplement me magnez me 4 origjina të ndryshme për të kompletuar veprimin e tij në organizëm duke ndihmuar në mirëfunksionimin e sistemit nervor dhe muskujve. Përdorni 1 deri 4 tableta në ditë larg vakteve.

Paketimi: 90 tableta