PRINCIPIUM Kalcium D-K

PRINCIPIUM Kalcium D-K

Compare

Share this product

PRINCIPIUM Kalcium D-K: Suplement ushqimor i pasur me vitamine D, K2 dhe Kalcium me origjine algash për të forcuar kockat, dhëmbët e thonjtë gjatë rritjes apo në plakje. Konsumoni 2-4 tableta në ditë përpara vaktit kryesor.

Paketimi: 60 tableta