PRINCIPIUM FERPLUS Tre-Tard

PRINCIPIUM FERPLUS Tre-Tard

Compare

Share this product

PRINCIPIUM FERPLUS Tre-Tard: Suplement që përmban hekur me origjinë organike nga 3 burime të ndryshme i cili përthithet gradualisht. Hekuri bashkë më vitaminën B12 dhe acidin folik ndihmojnë në formimin e rruazave të kuqe të gjakut , reduktimin e lodhjes dhe mirëfunksionimin e sistemit imunitar.

Paketimi: 30 tableta