PRINCIPIUM CURCUSOMA

PRINCIPIUM CURCUSOMA: Suplement me përmbajtje të bimës Curcuma. Konsumoni 1 bustinë në ditë në vaktin kryesor për të nxitur funksionalitetin e artikulacioneve dhe luftuar simptomat irrituese gjatë ciklit menstrual.

Paketimi: 15 bustina