PRINCIPIUM Cimifuga Donna +

PRINCIPIUM Cimifuga Donna +: Përdorni 2 bustina në ditë për të luftuar problemet e menopauzës natyralisht falë përbërjes bimore me cimifuga dhe vaj levandër duke ndihmuar gjithashtu edhe në stabilizimin e luhatjeve të humorit.

Paketimi: 60 tableta