PRINCIPIUM Bromeline

PRINCIPIUM Bromeline: Suplement me bromelinë që mërr pjesë në reaksione të shumta fiziologjike. Ekstrakti ananasit ndikon në tretjen e mirë të ushqimit ndërsa nëse konsumohet më larg vakteve ndihmon drenimin e lëngjeve të trupit, duke ndihmuar kështu mikroqarkullimin dhe tretjen.

Paketimi: 30 tableta