PHYTODEPURA FORTE

PHYTODEPURA FORTE

Compare

Share this product

PHYTODEPURA FORTE: Tretet 1 bustinë në një gotë me ujë të ngrohtë dhe pihet në mëngjes esëll, ose 2 bustina në një shishe uji dhe të pihet gjatë ditës. Përdoret në rastet: pas terapive farmakologjike, para dietave të dobësimit, ose në rastin e kequshqyerjes.

Paketimi: 30 bustina