PERMEN

PERMEN: Një preparat unik special zbuluar për të favorizuar funksionet seksuale të mashkullit. Ka influencë pozitive në mirëmbajtjen e shëndetit seksual, ndihmon ereksionin, potencën mashkullore, epshin dhe performancën. Përbërësit aktiv kryesorë, L-argini dhe Tribulus, që influencojnë pozitivisht mbi cilësinë dhe zgjatjen e ereksionit.

Tribulus terrestris 250 mg; Ginnseng 83,3 mg; L- Arginine 166,7 mg

Paketimi: Kuti x 30 tableta