PACK ANTICAIDA

PACK ANTICAIDA: Ngadalëson procesin e rënies së flokëve. Nxit rritjen e flokëve të reja. Forcon flokët e hollë dhe të dobët, jep më shumë volum.

Paketimi: Kuti