OMNIFIX ELASTIX 15cm X 10m

OMNIFIX ELASTIX 15cm X 10m: Garzë autoadezive, retentive për veshjen e plotë të zonave të dëmtuara, sidomos artikulacioneve, siguron lëvizshmëri dhe qëndrueshmeri.

Paketimi: Pako