NOVOPHANE X 60 CAPS

NOVOPHANE X 60 CAPS: Suplement ushqimor qe permireson rritjen dhe cilesine e thonjeve dhe flokeve. I pasur me aminoacide sulfurore, Vit C, B6, B5, B2, E, Biotine, Fe, Zn, Mg.

Paketimi: 60 kapsula