NOVOPHANE LOTION

NOVOPHANE LOTION: Stimulon rritjen, ushqimin, dhe fortesimin e flokeve. Kombinimi i perberesve aktive (vit C, E, B5, B6, PP, H) kane nje veprim sinergjik ne bulbin e flokut.

Paketimi: Flakon 100ml