NOVOPHANE K SHAMPOO

NOVOPHANE K SHAMPOO: Shampo ribalancuese kunder zbokthit ne faza kronike dhe te renda, qe eleminon ne menyre delikate lekuren e luspezuar dhe parandalon rishfaqjen e tyre. Permban agjente qetesues dhe hidratues.

Paketimi: Flakon 125ml