NOVOPHANE DS SHAMPOO

NOVOPHANE DS SHAMPOO: Shampo ribalancuese kunder zbokthit ne faza te moderuara, qe eleminon ne menyre delikate lekuren e luspezuar dhe parandalon rishfaqjen e tyre. Permban agjente qetesues dhe hidratues.

Paketimi: Flakon 125ml