NIP STANDART GLASS BOTTLE GIRL 250 ML

NIP STANDART GLASS BOTTLE GIRL 250 ML

Compare

Share this product

NIP STANDART GLASS BOTTLE GIRL 250 ML: Biberon qelqi me kokë thithëse silikoni dhe antikolike e cila nuk lejon kalimin e ajrit dhe ul rrezikun për mbytje gjatë pirjes së lëngjeve të tyre të preferuara. Koka lejon konsumin e lëngut pa ndërprerje. Shishja është e lëmuar dhe jo poroze, rezistente ndaj temperaturave të larta. Kapaku nuk lejon derdhjen e përmbajtjes.