NIP STANDART GLASS BOTTLE BOY 0-6 MUAJ 250ML

NIP STANDART GLASS BOTTLE BOY 0-6 MUAJ 250ML: Biberon qelqi me kokë thithëse silikoni dhe antikolike e cila nuk lejon kalimin e ajrit dhe ul rrezikun për mbytje gjatë pirjes së lëngjeve të tyre të preferuara. Koka lejon konsumin e lëngut pa ndërprerje. Shishja është e lëmuar dhe jo poroze, rezistente ndaj temperaturave të larta. Kapaku nuk lejon derdhjen e përmbajtjes.