NIP PP 250ML FAMILY BOY FOR MILK SIZE 1

NIP PP 250ML FAMILY BOY FOR MILK SIZE 1: Biberon me masë standarte me kokë thithëse të butë e të rehatshme për konsumimin e ushqimeve të lëngëta. Koka është e siguruar mos të lejojë derdhjen e përmbajtjes. Shishja është e lehtë dhe nuk thyhet ndërsa ngjyrat janë të çelëta dhe të përshtatshme për preferencat e çdo fëmije.