NIP PP 125M FAMILY UNISEX FOR TEA SIZE

NIP PP 125M FAMILY UNISEX FOR TEA SIZE

Compare

Share this product

NIP PP 125M FAMILY UNISEX FOR TEA SIZE: Biberon me masë standarte me kokë thithëse të butë e të rehatshme për konsumimin e ushqimeve të lëngëta. Koka është e siguruar mos të lejojë derdhjen e përmbajtjes. Shishja është e lehtë dhe nuk thyhet ndërsa ngjyrat janë të çelëta dhe të përshtatshme për preferencat e çdo fëmije.