NIP PP 125 ML UNISEX/SILICONE SIZE 1

NIP PP 125 ML UNISEX/SILICONE SIZE 1: Biberon me masë standarte me kokë thithëse të butë e të rehatshme prej silikoni për konsumimin e ushqimeve të lëngëta. Koka është e siguruar mos të lejojë derdhjen e përmbajtjes. Shishja është e lehtë dhe nuk thyhet ndërsa ngjyrat janë të çelëta dhe të përshtatshme për preferencat e çdo fëmije.