NIP 250ML FAMILY UNISEX LATEX SIZE 2

NIP 250ML FAMILY UNISEX LATEX SIZE 2

Compare

Share this product

NIP 250ML FAMILY UNISEX LATEX SIZE 2: Biberon me masë standarte me kokë thithëse të butë e të rehatshme prej latexi për konsumimin e ushqimeve të lëngëta. Koka është e siguruar mos të lejojë derdhjen e përmbajtjes. Shishja është e lehtë dhe nuk thyhet ndërsa ngjyrat janë të çelëta dhe të përshtatshme për preferencat e çdo fëmije.