NeuroAiD II

NeuroAiD II

Compare
Categories: ,

Share this product

NeuroAiD II: Kapsulë Ekstrakte natyrale 9 përbërës bimorë: Radix astragali, Radix salviae miltiorrhizae, Radix paeoniae rubra, Rhizoma chuanxiong, Radix angelicae sinensis, Carthamus tinctorius, Prunus persica, Radix polygalae, and Rhizoma acori tatarinoëii Dozimi: 6 kapsula në ditë (2 kapsula, 3 herë në ditë) * Mund të tretet në ujë dhe të jepet edhe nëpërmjet tubit gastrik (dmth për pacientët në koma) _ Kohëzgjatja e trajtimit- 3 ose 6 muaj – në varësi të nivelit të deficiteve Trajtimi 1 mujor.

Paketimi: Kuti x 180 kapsula