NEOTONE PREVENT SPF 50+

NEOTONE PREVENT SPF 50+: Mbron dhe unifikon lëkurën tuaj. Është krijuar për të parandaluar njollat kafe. I përshtatshëm për gratë shtatzëna. Mbrojte kundra diellit UVA/UVB.

Paketimi: Tubet 30ml