NEODONNA ISOFLAVONI BISTRATO

NEODONNA ISOFLAVONI BISTRATO

Compare

Share this product

NEODONNA ISOFLAVONI BISTRATO: Me përmbajtje Isoflavoni të sojës, kalcium, magnez, Vitamin D3, K, B6. Kundër shqetësimeve në menopauz. Përdorimi: 1-2 tableta në ditë (mëngjes dhe darkë)

Paketimi: 30 tableta