NEOCISTIN PAC A URTO

NEOCISTIN PAC A URTO

Compare

Share this product

NEOCISTIN PAC A URTO: 2 bustina në ditë (mëngjese dhe darkë) për 3 ditë për trajtimin akut të traktit urinal, ose cistite. Rekomandohet të konsumoni 2 litër ujë gjatë ditës.

Paketimi: 6 bustina