NEOCISTIN PAC-A PROTECT

NEOCISTIN PAC-A PROTECT

Compare
Category:

Share this product

NEOCISTIN PAC-A PROTECT: Për mirëqënien e traktit urinar. Përdorimi: 3 tableta në ditë merren me pak ujë: 1 tabletë në mëngjes dhe 2 tableta në mbrëmje, para se të shkoni për të fjetur. Rekomandohet të pini të paktën 2 litra ujë gjatë gjithë ditës.

Paketimi: 30 tableta