NEO VITA FORTE

NEO VITA FORTE

Compare

Share this product

NEO VITA FORTE: Integrator Alimentar i cili rregullon humorin dhe rrit mirëqenien psikofizike. Përdoret në rastet e depresionit, stresit, lodhjes, pagjumësisë dhe humbje të kujtesës. Përdorimi: 1 tablet në mëngjes dhe 1 mbasdite.

Paketimi: 45 tableta