NDARES SILIKONI PER GISHTAT E KEMBES (I GJERE)

NDARES SILIKONI PER GISHTAT E KEMBES (I GJERE)

Compare

Share this product

NDARES SILIKONI PER GISHTAT E KEMBES (I GJERE): Ndares silikoni per gishtat e kembes I cili ndihmon ne reabilitimin e gishtave pas operacioneve, shmang ferkimin dhe zvogelon dhimbjen.

Paketimi: Cope