MULTI MAGNESIO

MULTI MAGNESIO

Compare

Share this product

MULTI MAGNESIO: I dobishëm kundër ankthit dhe nervozizmit. Parandalon kontraktimet e muskujve. Vepron në muskujt e lëmuar Gastrointestinal. Përdorimi: 2 – 4 tableta në ditë, të marra mundësisht ndërmjet vakteve të ushqimit.

Paketimi: Flakon 60 x tableta