MULTI BENEFIT ROSE CREAM GEL

MULTI BENEFIT ROSE CREAM GEL: Pastrues dhe detoksifikues me ujë trëndafili. Krem hidratues dhe ushqyes. Ujë trëndafili, Ujë Kamomili, Vaj Argani. 96% e përbërësve me origjinë natyrore.

Paketimi: 30ml