MIGRALEN

MIGRALEN: Formulë origjinale, e bazuar në ekstrakte vegjetale të bimëve Feverfev, Melissa, Drurit Chaste, Cola, Xhenxhefil dhe Vitaminë B12; ekstraktet e Xhenxhefilit dhe Feverfevit ndihmojnë për të luftuar tensionin e lokalizuar. Përdorimi: Të tretet një bustine nën gjuhë.

Paketimi: 12 bustina