MEMO PLUS ENERGIZER

MEMO PLUS ENERGIZER

Compare
Categories: ,

Share this product

MEMO PLUS ENERGIZER: Ka efekte pozitive në aftësinë për të menduar, përqendruar dhe memorizuar. I përshtatshëm për lodhjen. Ai përmban një kombinim special të 5 substancave aktive, që kanë efekt pozitiv veçanërisht në memorie dhe përqendrim, duke ndikuar në të njëjtën kohë dhe në gjendjen e përgjithshme fizike.

Ginko biloba=10mg,Vit.B-2(Piridoksine), Fosfatidilkoline=100mg, Kafeine=30mg.Turine=50mg.

Paketimi: Kuti x 60 tableta