MBESHTETESE BERRYLI ME SILIKON

MBESHTETESE BERRYLI ME SILIKON: Perdoret per trajtimin kronik si: tendiniti dhe borsiti,zakonisht perdoret per traumat dhe patologjite e berrylit dhe gjate aktiviteteve sportive.

Paketimi: Cope