LIMITED EDITION 0-6 MONTH

LIMITED EDITION 0-6 MONTH: Qetësues të përshtatur ortodontikisht për të suportuar nofullën e fëmijëve dhe zhvillimin normal. Koka thithëse e përbërë prej silikoni i përshtatet qiellzës sensitive në javët e para të jetës. Përmban hapësira të vogla për të siguruar kalimin e ajrit dhe mbrojtur lëkurën nga irritimet.