LIFE SILICONE Size 1, 2, 3

LIFE SILICONE Size 1, 2, 3: Qetësues për fëmijët me ngjyra të ndezura të ndryshme dhe me figura kafshësh, të përbëra nga silikon i butë për të qetësuar fëmijët.
Size 1: 0-6 muaj; Size 2: 5-18 muaj; Size 3 16-32 muaj