LATTOFERRINA BIOATTIVA PEDIATRIC

LATTOFERRINA BIOATTIVA PEDIATRIC

Compare

Share this product

LATTOFERRINA BIOATTIVA PEDIATRIC: Produkt inovativ i pasur me lactoferrin dhe FOS i dobishëm për të mbështetur mbrojtjen imune dhe funksionin normal të zorrëve të fëmijëve. Përdorimi: 1 stick në ditë duke e shtuar në qumështin e gjirit, në qumësht pluhur ose në çdo pije tjetër sipas dëshirës (ujë, çaj)

Paketimi: 15 stick x 4g