LATTOFERRINA BIOATTIVA 30 CPR

LATTOFERRINA BIOATTIVA 30 CPR: Shtesë ushqimore pa gluten që përmban Lactoferrin dhe Colostrum të marra nga qumështi i lopës me cilësi të lartë. Përdorimi: 1 tabletë në ditë larg ushqimit.

Paketimi: 30 tableta