LATTOFERRINA BIOATTIVA 15 STICK

LATTOFERRINA BIOATTIVA 15 STICK

Compare

Share this product

LATTOFERRINA BIOATTIVA 15 STICK: Shtesë ushqimore pa gluten që përmban Lactoferrin dhe Colostrum të marra nga qumështi i lopës me cilësi të lartë. Përdorimi: 1 stik në ditë larg ushqimit.

Paketimi: 15 stick x 7.5ml