LARIMUCIL TOSSE E GOLA

LARIMUCIL TOSSE E GOLA

Compare

Share this product

LARIMUCIL TOSSE E GOLA: Bustina për kollë të thatë. Pa sheqer, përdoret dhe për diabetikët. Përdorimi: Të rriturit: një bustinë 2 ose 3 herë në ditë. Fëmijë deri në 6 vjeç: 1 bustinë në ditë. Fëmijët mbi 6 vjeç: 1 ose 2 bustinë në ditë.

Shurup për kollë të thatë. Pa sheqer, përdoret edhe për diabetikët Të rriturit: 10 ml 2 herë në ditë. Fëmijët deri në 6 vjeç: 5 ml 2 herë në ditë.

Paketimi: 12 stick x 10ml / flakon 120ml