LACTOBAOB

LACTOBAOB

Compare

Share this product

LACTOBAOB: Stimulon drenazhimin e fluidit që ka më shumë si sasi sesa normalja. Efektive në purifikim. Përdorimi: Masni sasinë që do përdoret nga kupa jonë matëse (15 ml) dhe të hollohet në një litër ujë për ta pirë gjatë gjithë ditës.

Paketimi: 42 kapsula / 550mg