KORSE

KORSE: Korse elastike per periudhen e shtatza- nise, ka dy funksione: se pari zvogelon dhembjen e mesit, dhe e lejon fetusin te qendroje ne pozicion te pershtatshem ne uterus,se dyti pas lindjes per te parandal- uar deformimet.

Paketimi: Cope