KORSE ME TRUP TE LARTE (PA KEMBE)

KORSE ME TRUP TE LARTE (PA KEMBE): Ndihmon ne humbjen e peshes dhe ne tretjen e shtresave dhjamore, ne ije dhe abdomen.

Paketimi: Cope