KORSE ME KEMBE TE GJATA (POSHTE GJURIT)

KORSE ME KEMBE TE GJATA (POSHTE GJURIT): Ndihmon ne humbjen e peshes dhe ne tretjen e shtresave dhjamore, ne ije dhe abdomen.

Paketimi: Cope