KESULE SILIKONI PER SHPUTEN

KESULE SILIKONI PER SHPUTEN

Compare

Share this product

KESULE SILIKONI PER SHPUTEN: Kesule silikoni per shputen e cila ndihmon ne lehtesimin e dhembjeve te shkaktuar nga flluskat, goditjet dhe infeksionet e thoit.

Paketimi: Cope