K-20 POTENCIADOS

K-20 POTENCIADOS: Për lëkurë të irrituar me yndyrë dhe shumë zbokth, me ekzemë, kruajtje, skuqje për shkak të toksinave, prurite, pickimet e lëkurës. Kundër rënies së flokëve.

Paketimi: 12 ampula