INFLUNEX MANUKA PLUS

INFLUNEX MANUKA PLUS

Compare

Share this product

INFLUNEX MANUKA PLUS: Integrator Alimentar për suport specifik kundër inflamacionit, irritimit të gojës dhe fytit me përmbajtje të mjaltit të manukës.
Përdorimi: 1 bustinë në ditë.

Paketimi: 10 stick