IBODERM

IBODERM: Ideal për lëkurë të dehidratuar, të dëmtuar dhe të irrituar, kur linja korneale është bërë sklerotike si pasoje e mungesës së rinovimit të qelizave dhe eleminimit të tyre. Esencial për çdo lloj problemi të flokëve.

Paketimi: 6 tubeta