Humana-Molle me Pjeshke

Humana-Molle me Pjeshke: Kavanoz me mollë dhe pjeshkë nga Humana përmban fruta të bluara imët dhe është ideal për fillestarë me ushqim shtesë. Ne kemi përdorur vetëm fruta të zgjedhura me kujdes dhe përbërës 100% Bio për t’ju ofruar ju një shije natyrale.

Paketimi: 125g