Humana-Jogurt pjeshke

Humana-Jogurt pjeshke: Jogurt me qumësht të përzgjedhur dhe pjeshkë të freskëta per t’u konsumuar nga fëmijë e të rritur.; Nga muaji 6; Me mbi 75% qumësht cilësor; GOS (Prebiotik); Kalcium; Vitamin B2; Pa gluten; Pa substanca me ngjyrë ose konservues.

Paketimi: 4x100g