Humana-Jogurt me cokollate

Humana-Jogurt me cokollate: Jogurt te shijshëm me qumësht të përzgjedhur: Jogurt me shije çokollate që u shijon fëmijëve dhe të rriturve qoftë në shtëpi apo gjatë rrugës
Nga muaji 10; Kalcium; Vitamin B2; Pa gluten; Pa shtesa me substanca konservuese dhe me ngjyrë.

Paketimi: 4x100g